De Boterham lunchroom in hartje Leiden

Op zoek naar dat plekje waar je rustig kunt genieten van de lekkerste boterhammen in combinatie met heerlijke koffie in alle soorten en maten terwijl winkelend en wandelend Leiden aan je voorbij trekt? Dan ben je bij lunchroom De Boterham  aan het juiste adres.

Lunchroom  De Boterham

Je vindt lunchroom De Boterham op de Botermarkt, aan de voet van de Korenbrug met uitzicht op de Nieuwe Rijn. Het is een van de mooiste stukken oude stad die Leiden te bieden heeft. Of je nu een stadswandeling maakt, aan het winkelen bent of van een vaartocht door de grachten geniet; De Boterham is de ideale plek om even bij te komen en de knorrende maag te vullen.

 

lunchroom de boterham

 

Op ons menu staat een ruim assortiment aan boterhammen en salades. Maar het zijn vooral de clubsandwiches die je bij lunchroom De Boterham  echt niet mag missen: een driedubbel dikke sandwich van knisperende boterhammen die rijkelijk belegd zijn in allerlei variaties. Niet zo’n grote eter? Dan kunt u altijd kiezen voor de halve club.

lunchroom de boterham

Onze gerechten worden zichtbaar vers bereid aan de open counter voorin onze zaak. Achterin vind je de speelhoek voor alle jonge bezoekers. Ben je op pad met de kleintjes? In onze speelhoek kunnen ze rustig  krijten, kleuren en spelen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw brood of kopje koffie terwijl zij genieten van ons verse schepijs.

Kijk snel op ons menu en kom bij ons langs om te proeven van al het heerlijks wat we te bieden hebben. Geen honger? Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een goede bak koffie met daarbij altijd een stukje huisgemaakte Brownie.

Uiteraard kunt u bij ons betalen met pin en contactloos betalen maar ook kunt u ook met contant geld betalen! Onze openingstijden kunt u vinden op onze contact pagina en onderaan de website.

Wij hopen u zo snel mogelijk te verwelkomen.